Ovo kako Šakira i Pike održavaju strast u braku

Agencije
Ovo kako Šakira i Pike održavaju strast u braku

Pjevačica Šakira koja je u braku sa španskim fudbalerom Žerarom Pikeom u jednom intervjuu otvoreno je govorila o tome kako treba održavati strast u braku.

Naime, Šakira i Pike su u vezi već tri godine, a prije oko godinu dana dobili su sina Milana. Pjevačica naglašava da ni dolazak bebe nije uticao da se umanji strast u njihovoj vezi, naprotiv.

"Mislim da je za strastvenu vezu potrebno dosta smijanja i zabave kada ste zajedno. To je zaista najbitnije. Takođe, važno je da budete kompatibilni i da oboje želite da vasa veza opstane. Trenutno sam jako srećna, jer moj partner i ja želimo iste stvari", rekla je kolumbijska pjevačica.

Šakira je govorila o tome i kako je brzo uspjela da povrati liniju nakon porođaja i zadrži titulu dugogodišnje seks bombe.

"Meni je stvarno smiješno što me ljudi smatraju seksepilnom. Ja uopšte sebe ne vidim na taj način. Seksepil je stanje uma, ako ste srećni i zadovoljni svojim životom to se onda projektuje i na vaš izgled", rekla je i dodala da je trudničke kilograme skinula zdravom ishranom i kombinovanim fizičkim aktivnostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana