Ovo je pravi Kristijan Grej i još je slobodan

Agencije
Ovo je pravi Kristijan Grej i još je slobodan

Brejden Olson iz Sijetla izgledom mnoge podsjeća na glavnog junaka "50 nijansi sive", zbog čega njegovu pažnju žele da privuku žene širom Amerike, a mnoge od njih su bile toliko uporne u želji da ga upoznaju, da su doputovale u njegov rodni grad.

 

Dvadesetsedmogodišnji Olson za magazin "Business Insider" otkrio je okolnosti kada mu je prvi put rečeno da podsjeća na Kristijana Greja.

"Bio sam na ručku s jednom djevojkom koja je istakla da ličim na njega. Tada još nisam pročitao ni jednu od knjiga, ali ubrzo je sve više ljudi počelo da daje slične komentare u vezi sa mojim izgledom".

"Onda sam počeo da dobijam sve više poruka od potpunih stranaca", rekao je mladić, i otkrio da je ludnica koja je nastala oko filmskog hita rezultovala porukama na društvenim mrežama i mejlovima još bar hiljadu obožavalaca "50 nijansi sive".

"Znao sam da će mi film donijeti još veću popularnost, ali i dalje sam bio iznenađen situacijom", rekao je i dodao da su mnoge cure posjetile Sijetl zbog njega, a s nekima od njih je i izašao na sastanak.

Olson je u međuvremenu pročitao sve knjige i pogledao film, nakon čega je zaključio da sličnosti između Greja i njega zaista postoje. S Grejom se najviše poistovjećuje na profesionalnom planu, ali tvrdi da i neodoljivo podsjeća na prostagonistu erotskog hita.

Grej je milijarder koji vodi uspješnu kompaniju "Grej Enterprajsis", dok je Olson takođe uspješan biznismen, ali ni približno uspješan kao Grej. Takođe, obojica žive u Sijetlu.

"Kristian Grej me je pobjedio. On je lik iz knjige i smatram da živa osoba s njim ne može da se takmiči. Ja sam pravi Brejden Olson i mislim da možete da zamislite koliko bi bilo čudno kada bi izmišljeni lik iz knjige bio potpuno isti kao stvarna osoba", rekao je mladić i naglasio da je ponosan na svoje dosadašnje poslovne uspjehe, dodavši da nije siguran da li je Grej ikada išta radio: "Za razliku od njega, ja zaista moram da radim da bih imao uspješnu karijeru. Nemam još privatni helikopter kao on, ali doći će i moje vrijeme".

Olson je otkrio i da još nije pronašao svoju Anastaziju Stil", i dodao da je svjestan da će njegova instant popularnost brzo "ispariti" zbog čega se nada da će na vrijeme uspijeti da utiče na neke stvari. On volontira u organizacijama koje se bore protiv porodičnog nasilja i nada se da će mu trenutna medijska pažnja pomoći da skrene pažnju na bitne probleme društva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana