Ovo je doručak Jelene Đoković zbog kojeg je tako zgodna

Agencije
Ovo je doručak Jelene Đoković zbog kojeg je tako zgodna

Jelena Đoković iznenadila je fotografe kada se, svega par mjeseci poslije porođaja, pojavila u uskoj crnoj haljini, sa potpuno ravnim stomakom. Za to nije zaslužno samo redovno vježbanje, već i pravilna ishrana - a Jelena je sada sa fanovima podjelila recept za doručak koji ona i Stefan jedu svakoga jutra i zbog kojeg održava tako dobru liniju.

Jelena i mali Stefan doručkuju zajedno i uvijek je riječ o istom "specijalitetu" - miješavini semenki sa kokosovim mlijekom. Naime, supruga Novaka Đokovića mnogo vodi računa o tome šta unosi, pa tako jede isključivo organske namirnice, a 70 odsto njene ishrane bazira se na svježoj, sirovoj hrani.


Ona kaže da je ovo savršen doručak, a mi vam savjetujemo da joj ne vjerujete na riječ već da probate!

- Nekad su različite proporcije, ali manje-više je uvek isto: čia semenke, konoplja, maka semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu mamu, vanila i ovas i kokosovo mleko. Sutra ću samo dodati sveže voće i sveže ceđen voćni sok uz ovo - piše Jelena pored slike doručka, koji se zapravo sprema noć prije. Preko svih ovih suvih namirnica nalije se mleko, pokrije se i ostavi se da odstoji do jutra. Rezultat je ovsena kaša zanimljivog ukusa, prepuna nutritijenata.

Jelena naglašava da skoro uvijek doručkuje ovo, ali da ne pravi uvijek istu mješavinu. Zato kaže da možete da dodate bilo koje orašaste plodove, sjemenke i "superhranu" koju poželite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana