Ove zanimljivosti obilježile su dodjelu „Oskara“

Tanjug
Ove zanimljivosti obilježile su dodjelu „Oskara“

LOS ANĐELES - Dodjelu nagrade Oskar, 96. po redu obilježile su brojne zanimljivosti - od toaleta koje su nosile poznate ličnosti, preko nastupa do dešavanja iza bine.

Ono što je možda privuklo najviše pažnje medija jeste da je glumici Emi Stoun, koja je dobila Oskara za najbolju žensku ulogu, pukao patent na haljini, neposredno prije izlaska na binu gdje je primala nagradu, a kako je rekla to se desilo dok je igrala uz pjesmu “ja sam Ken” koju je izvodio njen kolega Rajan Gosling.

Ona se nakon toga presvukla, za zabavu koju je organizovao magazin „Vaniti fer“, prenosi Skaj njuz.

Glumac Rajan Gosling koji je bio nominovan za najbolju mušku ulogu za film “Barbi” izveo je pjesmu “Ja sam Ken” iz pomenutog filma u jarko ružičastom odijelu sa šljokicama uz veliki broj igrača, dok je gitaru svirao Sleš iz rok benda “Gans end rouzis”. Kako piše Skaj njuz, tokom dodjele uvijek neko napravi neki lapsus, a ovoga puta to je napravio više puta nagrađivani glumac Al Paćino, koji je prilikom dodjele nagrade za najbolju sliku proglasio pobjednika i prije nego što je pročitao nominacije.

To je navodi se napravilo zabunu među prisutnima i smtra se možda i jednim od najupečatljivijih trenutaka večeri.

Još jedan od momenata koji je obilježio veče jeste i što se poznati rvač i povremeno glumac Džon Sena pojavio nag na sceni.

On je uručivao nagradu za najbolji kostim, a pred publiku je izašao potpuno go, samo sa kovertom sa imenom pobjednika koji je prekrivao njegove intimne dijelove. Ipak, prije nego što je uručio nagradu, ogrnuo se zavjesom.

Osim filmova i dobitnika Oskara, podjednako važna na dodjeli je i moda, odnosno odabir toaleta poznatih zvanica. Iako nije bila ni nominovana za nagradu, Margo Robi je bila među najbolje obučenim glumicama, prvo u crnoj, a zatim u zlatnoj toaleti, kao i Ema Stoun koja se prvo pojavila u uskoj haljini mint boje, koju je nakon pucanja patenta zamijenila za srebrnu toaletu. Zapažene haljine imale su i glumice Amerika Ferera, Dženifer Lorens, Zendaja, Emili Blant, Mišel Jeo, Džejmi Li Kertis, Džulijan Hju, kao i haljine koje su nosile poznate ličnosti pozvane na žurku nakon dodjele - Kim Kardašijan, Kajli Džener, Metju Mekonahi sa suprugom, Džastin Timberlejk i Džesika Bil, Džef Bezos i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana