Ove Srpkinje su seksi i osvojile su Holivud, a vjerovatno niste čuli za njih

Agencije
Ove Srpkinje su seksi i osvojile su Holivud, a vjerovatno niste čuli za njih

Sve ove žene imaju srpsko porijeklo, prelijepe su i ređaju ulogu za ulogom.

Pogledajte listu i uvjerite se sami koliko su lijepe i uspješne.

Džena Dženović

Džena i dalje pokušava da se probije u Holivudu i da dobije ulogu koja će je proslaviti. Zato se u seksi izdanjima redovno pojavljuje na svim događajima gdje ima poznatih. Do sada je radila kao model i slikala se za "Maksim" i "Eskvajer".

Milena Gović

Glumica, pjevačica, plesačica koju ste mogli da zapamtite po ulozi detektivke Nine Kasidi u seriji "Zakon i red". Otac joj je bio Srbin, a majka ima škotsko-britansko porijeklo. Osim u serijama, igrala je i u filmovima "Bad Behavior", "In Love", "A Novel Romance". Udata je za Dejvida Kornua - pisca, kompozitora i filmskog producenta.

Adrijen Janić

Otac joj je Srbin, a majka Meksikanka. Radila je kao voditeljka na kanalima TLC i E! Dugo je radila kao model, a onda je dobila uloge u serijama House, Comlete savages, Angel. Pojavila se i u psihološkom trileru "Morrow", kao i u naučno-fantastičnoj sagi "Choker". Udata je i ima petogodišnjeg sina. U jednom intrevjuu su je pitali kakvo joj je djetinjstvo bilo, s obzirom na to da joj je otac s ovih prostora a majka je Meksikanka. "Moj tata je imao desert koji se zove palačinkas, koji je sam pravio. Nije morala da bude nikakva specijalna prilika. To je u stvari jugoslovenski crepe. Tako je dobro! Sada to isto pravi mom sinu. Tako je slatko kada Djus zamoli dnedu da mu napravi "papaTINKas"! Tradicija se prenosi", ispričala je.

Ana Aleksander

Ana je igrala košarku u "Partizanu" kada su je u 12. godini primjetili i rekli joj da bi mogla da radi kao model. Ubrzo se pojavila u nekoliko domaćih reklama, a prvu ulogu je imala u filmu Radoša Bajića "Sekula se opet ženi". Tada je imala 13, a već sa 16 godina je upisala FDU. Seka Sablić joj je rođaka. Njena porodica je uslijed rata rešila da se preseli i da potraži bolji život. Tako se Ana, čije pravo ime je Ana Katarina Stojanović, u 17. godini seli u Južnu Afriku. U Los Anđeles je stigla 2003. Poslije značajnih rola u serijama CSI Miami, CSI New York i Dva i po muškarca, gostovala je u veoma popularnoj američkoj seriji The Eyes. Pažnju domaće javnosti Ana je dobila nakon učešća u seriji Chemistry u kojoj je imala vrele golišave scene. Bila je u braku sa uspješnim plastičnim hirurgom Randalom Hejvortom. Kako je sama rekla, korisne životne savjete joj je davao Al Pačino, a bila je bliska i sa Demi Mur i Eštonom Kučerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana