Ove slavne ljepotice su porijeklom sa Balkana!

pressonline
Ove slavne ljepotice su porijeklom sa Balkana!

Britanska pjevačica Rita Ora, koja u posljednje vrijeme puni naslovne strane medija, porijeklom je sa Kosova. Ona definitivno nije jedina svjetska poznata ličnost koja dolazi sa područja bivše Jugoslavije

Rijetko ko nije čuo za suprugu repera Ajs T-ja Koko, ali malo ljudi zna da je ova starleta porijeklom sa područja bivše Jugoslavije.

- Da mješanka sam. Moji baka i deka su iz Jugoslavije' - rekla je u jednom od intervjua Koko. Ali nije navela odakle potiče, dok na Vikipediji piše da je porokeklom iz Srbije. 

Šakirin otac Vilijam Mebarak porokeklom je pola Libanac, pola Makedonac, a taj podatak stoji i na stranici www.guardian.co.uk kao i na službenoj stranici muzeja voštanih figura “Madame Tussauds ”. 

Zvijezda serije “Darma i Greg” Džena Elfman po ocu je porijeklom iz Hrvatske, dok njena kolegica Denis Ričards s jedne strane vuče hrvatske i velške korjene, a s druge francuske i njemačke. 

Zvijezda nekad popularne sapunice “Otimačica”, glumica Gabriela Spanic preko dede vuče korene iz Hrvatske, koju je prije 13 godina i posjetila. 

Prelijepa Mila Jovović, kao što joj i prezime otkriva, ima korjene s Balkana. Naime, njen otac Bogdan Jovović bio je doktor u Kijevu, gdje je upoznao njenu majku, rusku glumicu Galinu. Oni su emigrirali u Ameriku, gdje su radili kao kućni pomoćnici kod režisera Briana De Palme, a njihova ćerka je uspjela da ostvari svjetsku slavu. 

Rita Ora, koja je rođena u Prištini 1990, s roditeljima je otišla u London kad je imala samo godinu dana. Pjevačica je prošle godine na Kosovu snimila i spot za svoju pjesmu “Shine Ya Light ”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana