Ovako izgleda Kim Kardašijan nakon porođaja

Agencije
Ovako izgleda Kim Kardašijan nakon porođaja

Rijaliti zvijezda i njen dečko Kanje Vest pojavili su se zajedno u javnosti prvi put nakon što se Kim porodila u junu. Ovom prilikom zvijezda je pokazala da je izgubila dosta kilograma, a prikazala je i svoj novi imidž.

Kim i Kanje su bili gosti modne kuće Živanši, a bebu Nort su ostavili sa dadiljom u Los Anđelesu. Svi su bili iznenađeni time koliko je Kim smršala za kratko vrijeme, ali izvori kažu da je ona odlučna u tome da nastavi sa dijetom.

"Jede samo proteine i povrće, pomalo vježba, ali je više na Etkinsovom režimu ishrane", navodi izvor i dodaje da se zvijezda konačno osjeća dobro u svojoj koži.

"Riki, hvala ti što si dizajnirao moju haljinu veče pred reviju. Umrla bih za tebe – Živanši zauvijek!", tvitovala je Kim nakon revije.

Nakon toga zvijezda je postavila još jednu sliku, na kojoj se vidi kako sjedi sa glumicom Lili Kolins, pjevačicom Sijarom i sa svojim dečkom Kanjeom Vestom.

Iako su je mnogi kritikovali zato što je malu bebu ostavila kod kuće, dobro upućeni izvori navode da se ona ne osjeća lijepo zbog toga.

"Bila je vrlo tužna kada je odlazila. Ovo je prvi put da se odvaja od bebe", navodi izvor za "Ju-Es vikli".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana