Ova naslovnica magazina slikana je telefonom

Agencije
Ova naslovnica magazina slikana je telefonom

Australijski magazin "El" se osmijelio da objavi naslovnicu koja je nastala uz pomoć "ajfona".

Australijanka Margaret Ceng je dobro poznato ime u svijetu mode.


Prvo smo je upoznali kao blogerku, a zatim smo je sve više viđali na velikim nedjeljama mode, da bi sada postala jedna od najuticajnih dama u svijetu dizajna.

Pored uspješne saradnje sa poznatim brendovima, kao i velikog broja intervjua koje je dala za svetske medije, Margaret je dobila priliku da se prvi put fotografiše za naslovnicu australijskog "El" magazina.

Zanimljivo je da je ova fotografija napravljena uz pomoć "ajfon" telefona, što je gotovo nezamislivo u današnjoj produkciji.

Editorijal je urađen na poznatoj Bondi plaži, tokom zalaska sunca, a modni fotograf Džordžes Entoni je dobio sve pohvale koje se prvenstveno odnose na fotografisanje telefonom.

"Jedna stvar me je iznenadila, a to je osjećaj slobode da fotografišem i ne brinem o objektivu, stativu, povezivanju sa kompjuterom", rekao je ovaj umjetnik.

Inače, najnovija naslovna strana australijskog "Ela" koju krasi lijepo lice Margaret, pokupila je sjajne reakcije ljudi širom svijeta, koji priznaju da nikada ne bi pomislili da je ova fotografija nastala na ovaj način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana