Ova dječija zvijezda 10 godina bila u vezi sa svojim ocem:

Srna
Ova dječija zvijezda 10 godina bila u vezi sa svojim ocem:

Kada je bivša dječija zvijezda Mekenzi Filips 2009. godine u šou Opre Vinfri priznala da je punih 10 godina bila u incestuoznoj vezi s vlastitim ocem, slavnim muzičarem Džonom Filipsom, svijet je bio u šoku - baš kao i članovi njihove porodice koji su za svjetski skandal saznali preko televizije.

"Papa Džon" iz slavne grupe "Mamas and Papas" preminuo je osam godina prije njenog priznanja, ali je ono potreslo njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge.


Danas 56-godišnjakinja, Mekenzi je u novom gostovanju kod Opre priznala da žali što je takvu vijest javno objavila.

"Jednom kada je naša tajna izašla na vidjelo, sve je izmaklo kontroli. Ali jedino što bih zapravo promjenila jeste način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebalo je bolje da ih pripremim za to da ću sve javno da objavim", rekla je američka glumica i pjevačica.

U svojoj biografiji Mekenzi je opisala turbulentno djetinjstvo, mladost i odnos s ocem koji joj je ponudio kokain kada joj je bilo samo 11 godina. Prema njenim riječima, godinama su se zajedno drogirali, a u seksualnoj vezi su bili punih 10 godina - od njene 19. godine.

Vezu je prekinula nakon što je ostala trudna, a nije bila sigurna ko je otac deteta. "Papa Džon" joj je tada platio abortus.

Glumica i pjevačica, čiji je otac kreirao legendarne hitove poput "Monday Monday" i "California Dramin'", nevinost je izgubila s Mikom Džegerom, a već prije toga izgradila je filmsku karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana