Otkriveno koja poznata ličnost učestvuje u orgijama?

Agencije
Otkriveno koja poznata ličnost učestvuje u orgijama?

Već njedelju dana mediji bruje o tome koji je poznati britanski par učestvovao u seks skandalu. Kako piše "National Enquirer" Dejvid Furniš je prevario svog supruga Eltona Džona s drugim parom.

Seks skandal u kome je jedan poznata ličnost imala odnose s drugim parom je jedna od top tema britanskih tabloida. Svi detalji su poznati, novinari navodno imaju i fotografije i ljubavna pisma koja su svojevremeno ljubavnici razmjenjivali, ali im sud brani da objave bilo šta zbog zaštite aktera i njihove djece.

Iako britanski mediji ne smiju da pišu o tome, američki "National Enquirer je objavio naslovnicu s fotografijom izbezumljenog Eltona Džona na kojoj piše da ga je prevario suprug, a spominje se i razvod težak 450 miliona dolara.

Ono što se zna jeste da se veza spornog ljubavnog trojca završila prije tri godine, a akteri se nisu rastali u neprijateljstvu, već su ostali u dobrim odnosima, sve dok taj (još) nepoznati bračni par nije odlučio da priču proda medijima.

Spor se vodi na sudu u Britaniji, a pretpostavlja se da ga je pokrenuo Elton Džon, a sud smatra da je pravo na zaštitu privatnosti u ovom slučaju jače od prava javnosti da zna.

Zanimljivo je i to da britanski tabloidi o ovome nisu objavili ni riječ, jer o slučaju je zabranjeno pisati u Britaniji. Elton i Dejvid su svoje civilno partnerstvo sklopljeno 2005. pretvorili u brak 2014. godine. Intimno vjenčanje su organizovali na svom imanju u Berkširu uz slavne prijatelje.

Sporan ljubavni odnos s drugim bračnim parom se događao u vrijeme dok Dejvid i Elton još nisu bili u braku, a svoju vezu su opisivali kao otvorenu, što znači da su dopuštali povremene "izlete".

Ukoliko se ipak nakon skandala odluče za razvod čeka ih mučna brakorazvodna parnica oko financija već i oko starateljstva nad sinovima – šestogodišnjim Zakarijem i trogodišnjim Elijahom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana