Otkrivena tajna poljupca Anđeline Džoli i njenog brata

Dnevnik.hr
Otkrivena tajna poljupca Anđeline Džoli i njenog brata

O poljupcu slavne Anđeline Džoli i njenog starijeg brata Džejmsa dugo se pričalo. Nakon što je Anđelina 2000. proglašena dobitnicom Oskara za sporednu ulogu, strastveno je poljubila svog brata što su mediji burno popratili. Sama Anđelina je reagovala izjavom da je "trenutno jako zaljubljena u svog brata".

Iako je mnogima to izgledalo pomalo čudno, porodični prijatelj Cis Randl kaže da je to u stvari prilično normalno, piše Miror.

Cis je bio prijatelj Anđelinine majke Marseline i pomagao joj je da se brine se oko njene djece. Upravo je on rekao da u tom poljupcu nije bilo ničeg osim bratsko-sestrinske ljubavi.

"Tog dana kada ga je poljubila na dodjeli nagrade Oskar bio je prvi dan kada je njihova majka Marseline krenula na liječenje od raka. Napustili su bolnicu zajedno i došli zajedno", rekao je.

'Niko nije znao da su cio taj dan proveli u bolnici i u njihovom činu nije bilo ničeg incestuoznog. Zbog svega što im se dogodilo bili su veoma bliski i imali su samo jedno drugo", dodao je.

Slavna glumica nedavno je uplovila u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom Bredom Pitom.

Intimno vjenčanje za samo 20-ak prijatelja i članova porodice održano je u Francuskoj, a časopis People objavio je ekskluzivne fotografije vjenčanja, kao i Anđelinine jedinstvene vjenčanice, koja je bila ukrašena crtežima njene djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana