Otkazan besplatan koncert Jelene Karleuše

Mondo
Otkazan besplatan koncert Jelene Karleuše

Pjevačica je svojim fanovima obećala još jedan koncert večeras, ali izgleda da se to ipak neće dogoditi, pišu domaći mediji. "Sky Music" saopštio je da "što se njih tiče, koncerta neće biti".

Raka Marić koji je bio zadužen za organizaciju i tehničku podršku Jeleninog koncerta u izjavi za "Blic" rekao je da se koncert neće održati jer "puno stvari treba odraditi".

- Mnogo toga ima da se uradi, počev od opreme, obezbeđenja, prijave koncerta policiji. Ne može se samo reći pevaću i sutra i prekosutra, rekao je Marić.

Firma " Sky Music", koja je rentirala opremu za sinoćni koncert Jelene Karleuše na Ušću, ističe da ne snosi nikakvu odgovornost za to što na LED ekranima nije emitovano ono što je bilo planirano.

- S obzirom na to da je da je u pojedinim medijima objavljeno da je na koncertu Jelene Karleuše na Ušću bilo problema sa tehnikom, konkretno sa LED ekranima, ovom prilikom naglašavamo da su ekrani bili potpuno ispravni kao i sva tehnika koja je funkcionisala besprekorno, kako na svim tehničkim probama, tako i na samom koncertu, navedeno je u saopštenju " Sky Music", koje je dostavljeno Mondu.

Iz te firme su istakli da odgovornost za neemitovanje sadržaja na ekranima, koji su, kako je navedeno, bili potpuno ispravni, ima "isključivo kreativni tim Jelene Karleuše, koji je bio zadužen za režiju i puštanje video materijala".

Neposredno nakon ovog saopštenja, Mondo je dobio dopunu sa iste adrese. Ali, ta dopuna je vrlo bitna.

- Hvala na pitanjima u vezi sa celim slučajem, ali ne želimo da upiremo prstom ni u koga, samo da istaknemo da je naša tehnika radila savršeno i da što se nas tiče koncerta neće biti večeras.

Pjevačica je više puta tokom koncerta rekla da se "neko urotio" protiv nje i da želi da joj planirani spektakl ne uspije, kao i da je ona jača od svih nedaća.

Zato je usred koncerta odlučila da ponovi nastup dan kasnije, odnosno večeras, potpuno besplatno.

- Ako treba da ponovim pet puta, ponoviću, dok ne uspe, poručila je ona.

S obzirom na poslednju informaciju iz "Sky Music" ni u nedelju uveče Karleušin koncert neće biti ostvaren u potpunosti onako kako ga je bila zamislila i planirala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana