Otkako je u vezi s najljepšom ženom na svijetu, glumac sve zapušteniji

Agencije
Otkako je u vezi s najljepšom ženom na svijetu, glumac sve zapušteniji

Slavni glumac posljednjih mjeseci se opustio i zapustio. Kao da mu nije djevojka jedna od najlepših žena na svijetu, ruska manekenka Irina Šajk. Bredli Kuper posljednjih mjeseci njeguje vrlo ležerni stil, od kojeg ne odustaje ni na crvenom tepihu.

Naime, sinoć je u Los Anđelesu održana premijera filma "War Dogs ", na kojoj se Bradli pojavio s dugom kosom i bradom, na kojima su bile vrlo vidljive sjede te u kombinaciji, koja je primerenija za ljetnji izlazak, nego za crveni tepih.

U svjetlo-plavom odijelu i polo majici, Bredli nas je natjerao da se zapitamo šta se dogodilo s jednim od najzgodnijih i najbolje obučenih holivudskih frajera, od čijih su plavih očiju, brojnim ženama klecala koljena.

Podsjetimo, prve glasine o paru javile su se u maju 2015. godine. Irina je prethodno bila u 5-godišnjoj vezi s fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a Bredli s mladom manekenkom Suki Vaterhaus.

Iako se nekoliko puta šuškalo kako im je veza u krizi, navodno zbog toga što mami Kuper Irina ne odgovara, par je i dalje srećan i zaljubljen, ali često ih razdvoje poslovne obaveze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana