Otac Britni Spirs pristao da odustane od starateljstva nad njom

Agencije
Otac Britni Spirs pristao da odustane od starateljstva nad njom

LOS ANĐELES – Džejmi Spirs, otac Britni Spirs složio se da odstupi s funkcije staratelja pop zvijezde, prema novom izvještaju suda.

Džejmi Spirs je bio staratelj Britni Spirs  13 godina, a posljednjih sedmica njih dvoje su imali nekoliko sukoba u sudnici u vezi sa njegovim nadzorom nad njenom imovinom od približno 60 miliona dolara.

Britanski „Independent” navodi da je otac pjevačice rekao da namerava da sarađuje sa sudom i novim advokatom njegove ćerke kako bi sredili njen miran prelaz na novog staratelja.

TMZ je objavio da je advokat Džejmija Spirsa sudu dostavio dopis u kom se navodi da „ne postoji osnov“ za suspendovanje ili uklanjanje gospodina Spirsa sa mjesta staratelja“, ali da on ne želi da ulazi u javnu bitku sa svojom ćerkom oko njegove uloge.

-Bez obzira na njegovu formalnu titulu, gospodin Spirs će uvijek biti otac gospođice Spirs, uvijek će je voljeti bezuslovno i uvijek će voditi računa o onome što je njoj u najboljem interesu - navodi se u podnesku sudu.

U dokumentu se takođe napada Lin Spirs, Britnina majka, za koju se navodi da nije imala gotovo nikakvu ulogu u starateljstvu, kao i u Britninom životu u posljednjih 13 godina.

Britni Spirs (39) rekla je u junu na sudu u Los Anđelesu da je starateljstvo zlostavljanje i da „želi svoj život nazad“. Otac joj je staratelj od 2008. kada je imala nervni slom.

Starateljstvo je određeno nakon što je Spirs zatražio od suda ovlašćenja da nadzire život svoje ćerke zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njeno mentalno zdravlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana