Ostavite Majli Sajrus na miru

Agencije
Ostavite Majli Sajrus na miru

Pop senzacija, Lejdi Gaga je u nedavnom gostovanju iskreno govorila o svom životu, te se osvrnula na nedavni nastup Majli Sajrus.

Iako je i sama Lejdi Gaga priredila prilično nezaboravan nastup, svi su pričali o Majli Sajrus i njenom "tverkovanju" na sceni.

"Mislim da bi svi trebalo da je ostave na miru", rekla je Gaga za Sajrusovu - "U pitanju je pop muzika. Svi imaju pravo na sopstveno umjetničko izražavanje, a ukoliko imate problem sa tim, jednostavno promjenite kanal. Ne razumijem potrebu da se neprestano neko kritikuje... Ona ima dvadeset godina i skidam joj kapu. Ona odrasta pred cijelim svijetom."

Gaga je takođe rekla da ljudi treba da prestanu sa upotrebom izraza "tverkovanje", te pričala o drogama. Priznala je da je bila fan ekstazija, ali je i upozorila gledaoce da se odgovorno "zabavljaju".

Ona je tokom gostovanja u emisiji "Watch What Happens: Live" otkrila i koji joj je odevni komad bio najdraži. Vjerovali ili ne, to je haljina od mesa koju je nosila na dodeli MTV video nagrada 2010. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana