Ostavila muškarca pred samo vjenčanje: Sve odbacila, započela život od nule

G.S.
Ostavila muškarca pred samo vjenčanje: Sve odbacila, započela život od nule

Gvinet Paltrou je oduvijek bila u centru pažnje zbog svojih ljubavnih veza.

Glumica Gvinet Paltrou proslavila je 52. rođendan, ali ako je suditi po njenoj vitkoj liniji i mladolikom izgledu, niko ne bi rekao da je ušla u šestu deceniju, kako pišu strani mediji.

U životu se nije previše stresirala, znaju da se našale njeni obožavatelji, aludirajući na to da je odrasla u imućnoj porodici, kao kćerka poznate glumice Blit Dener i reditelja Brusa Paltroua. Krenula je maminim stopama i izgradila uspješnu karijeru, a tamo gdje je najviše imala „kikseve“ bila je ljubav.

Svojim vezama je uvelike plenila pažnju, naročito onom s glumcem Bredom Pitom, s kojim se zamalo vjenčala. Bili su zajedno od 1994. do 1997., a Gvinet je imala 24 godine kad su se zaručili. Naizgled su bili savršen par, ali Paltrou nije bila spremna za brak. Raškinula je s Bredom prije vjenčanja, ali je naučila važnu životnu lekciju. S obzirom na to da su i ona i Bred bili vrlo slavne osobe, spoznala je koliko je važna diskrecija u ljubavnom životu, prenosi Alo.

Nakon Pita, upustila se u ljubavnu avanturu s još jednim slavnim muškarcem - Benom Aflekom. Sarađivali su na filmu „Zaljubljeni Šekspir“, a onda su se razišli početkom 1999. godine. Ipak, Gvinet je uspjela da nagovori Bena da s njom glumi i iduće godine u filmu „Bauns“, i tada su obnovili vezu. Ljubav je pukla nekoliko mjeseci kasnije.

Krajem 2002., u periodu koji je za Paltrou bio najteži jer joj je preminuo otac, Gvinet je upoznala pjevača grupe Coldplay, Krisa Martina. Vjenčali su se iduće godine jer je Paltrou bila trudna. Rodila je kćerku Epl, a dvije godine kasnije i sina Mozesa. Par se rastao 2016., a Gvinet je kasnije govorila da joj je s Krisom uvijek „nešto nedostajalo.“ Dogovorili su se da će zajedno brinuti o djeci, a danas su u toliko dobrim odnosima da se ne smatraju prijateljima, već bratom i sestrom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana