Oskar - spektakl u dvorani Borik

A. R.
Oskar - spektakl u dvorani Borik

"Oskar popularnosti Republike Srpske" biće održan večeras u 20 časova u banjolučkoj dvorani "Borik".

Ova muzička manifestacija održava se 12. put, a okuplja najznačajnija imena iz svijeta estrade koji su dali svoj doprinos u protekloj godini. 

Direktor "Kvin estrade", koja organizuje ovu manifestaciju, Zoran Đurić kaže da je "Oskar popularnosti RS" najspektakularniji muzički događaj u regionu.

Svi koji večeras dođu u dvoranu "Borik" propratiće nastup pjevača i bendova iz regiona, koji će se predstaviti svojim hitovima.

Na "Oskaru popularnosti RS" nastupiće Nina Badrić, Hari Varešanović, "Riblja čorba", Jelena Karleuša, Halid Bešlić, Selma Bajrami, Yenan Lončarević, "Amadeus bend", Željko Samaryić, Aco Pejović, Ivana Selakov, Darko Radovanović, Jelena Tomašević, Šako Polumenta, orkestar Dejana Petrovića, pobjednici Guče, Jovan Perišić, Mile Kitić, Viki Miljković...

Zoran Đurić je najavio da će ove godine kuriozitet biti u tome što će svi učesnici pjevati uživo, tako da će to još više dati na kvalitetu same manifestacije.

Selma Bajrami

Zoran Đurić je rekao da će pjevačica Selma Bajrami, uprkos incidentu, koji joj se dogodio u Beogradu, nastupiti na "Oskaru popularnosti RS".

- Selma Bajrami će sigurno biti na sceni, što je potvrdila. "Oskar popularnosti" će biti veliki spektakl, a Banja Luka će postati muzički centar - kaže Zoran Đurić, koji je i menayer Selme Bajrami. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana