Oskar popularnosti u Banjaluci 1. marta

Glas Srpske
Oskar popularnosti u Banjaluci 1. marta

Oskar popularnosti 2011, koji će biti održan 1. marta u sportskoj dvorani "Borik" sa početkom u 20 časova, okupiće najpopularnije domaće estradne zvijezde, među kojima su Jelena Karleuša, Željko Samardžić, Saša Matić, Neda Ukraden, Jelena Rozga, "Crvena jabuka".

Pored pomenutih muzičara koji su potvrdili svoj dolazak na dodjelu Oskara popularnosti, kako ističe Zoran Đurić, direktor "Kvin estrade", pred banjalučkom publikom predstaviće se i "Ju grupa", Aco Pejović, Rada Manojlović, Dženan Lončarević, Selma Bajrami, Topalko, Amir Kazić Leo, Rebeka Dremalj, Atletik studio, Ivana Selakov i drugi.

- Predstojeći trinaesti po redu Oskar popularnosti dovodi izvođače, koji su u protekloj godini ostvarili najveći uspjeh i zaslužuju Oskar popularnosti - rekao je Đurić i dodao da će osim pomenutih imena, prisustvovati i gosti iznenađenja. Pokrovitelji manifestacije Oskar popularnosti su "Grand kazino" i Grad Banjaluka. Karte za Oskar popularnosti se mogu kupiti od sutra na prodajnim mjestima ispred TC Boska i sportske dvorane "Borik" po cijeni od deset maraka, dok će na dan održavanja Oskara popularnosti karta koštati 15 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana