Orlanda iskorišćava nova djevojka

Agencije
Orlanda iskorišćava nova djevojka

Nedavno se u medijima pojavila vijest da je glumac Orlando Blum u vezi sa francuskom glumicom Norom Arnezeder. Iako je imala nekoliko dobrih uloga u svojoj karijeri, Nora ipak nije stigla do Holivuda, pa su mnogi zaključili da vezu sa Orlanom koristi kako bi konačno dobila zlatnu ulaznicu za Holivud.

Na iznenađenje mnogih, Orlando Blum i manekenka Miranda Ker prošle godine su odlučili da se raziđu. Sve je djelovalo kao da su jedva dočekali rastanak, pa se Miranda ubrzo našla u zagrljaju milijardera Džejmsa Parkera, a Orlanda su doveli prvo u vezi sa glumicom Liv Tajler, pa sa Francuskinjom Norom Arnezeder.

Orlando je već nekoliko puta viđen sa Norom pa iako nije bilo zvanične potvrde, par je definitivno započeo romansu. Norina želja je da stigne do Holivuda, a iako je imala nekoliko zapaženih uloga nije još zapala za oko američkim medijima. Zbog trenutne veze sa Orlandom mnogi su počeli da sumnjaju da zapravo Nora koristi vezu sa poznatim glumcem kako bi došla do Holivuda. Ona je glumila u morbidnom hororu "Manijak" sa Orlandovim kolegom iz "Gospodara prstenova" Elajddžom Vudom. Priča se da ih je upravo on spojio. Iako Orlando nije komentarisao dovođenje u vezu sa Liv Tajler, niti sa Norom, izgleda da ga je ova plavuša ipak osvojila.

- Ponekad ne želim da je pustim. Samo bih je ljubio, dugo - rekao je Orlando.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana