Optužili je da je smanjila struk u fotošopu

Agencije
Optužili je da je smanjila struk u fotošopu

Bivši anđeo Viktorijas sikreta Miranda Ker je u znak velike revije okačila prošlogodišnju fotografiju sa svojim koleginicama, ali je na ovoj izgledala dosta tanje nego na prošlogodišnjoj fotografiji, iako se radi o istoj slici.

Fanovi, kojih Miranda ima više od 2,6 miliona na Instagramu primjetili su da nešto nije uredu sa fotografijom koju je manekenka okačila na svoj profil na Instagramu. Kada su upoređene dvije iste fotografije objavljene u različito vrijeme ( jedna u novembru 2012. i druga u sredu) vidi se jasna razlika u obimu struka lijepe Mirande. Upravo na fotografiji koju je Miranda u srijedu objavila vidi se kako joj je struk dosta tanji nego na fotografiji od prošle godine.

Jedan od fanova se zapitao: "Koga to Miranda pokušava da zavara s fotošopom?", i nastavio: "Ovo nije njen struk, evo originalne fotografije od prošle godine na kojoj pozira sa Alesandrom Ambrozio i Ducen Kros". Obožavatelj je postavio originalnu sliku na šta su se ostali fanovi nadovezali sa kometarima da su primjetili kako ovo nije prvi put da manekenka "fotošopira" slike.

Međutim, Miranda je ubrzo uklonila spornu fotografiju i napisala kraj originalne kako nije primjetila da je slika prepravljana uz izvinjenje obožavaocima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana