Opra šou odlazi u istoriju

Glas Srpske
Opra šou odlazi u istoriju

Posljednja epizoda najpoznatijeg tok šoua na svijetu "The Oprah Winfrey Show" emitovaće se 25. maja ove godine.

"Harpo prodakšns" je konačno objavio datum kada prestaje emitovanje najpopularnijeg šoua među američkim, a i svjetskim domaćicama, koji se smatra jednim od najdugovječnijih dnevnih televizijskih sadržaja u SAD.

Opra Vinfri je napisala na svom "Tviter" profilu da ovih dana ima pune ruke posla planiranjem posljednjih epizoda šoua.

Ranije je izjavila da dvije finalne epizode prepušta svom "Harpo" timu sa Šeri Salatom na čelu.

- Dajem Šeri dozvolu da isplaniraju dva dana puna iznenađenja. Dala sam im svu kontrolu, mnogo je to posla. Šeri mi je obećala da neće biti stripera ni plesača koji izlaze iz velikih ljuski automobila - rekla je Opra u šali.

"The Oprah Winfrey Show" počeo je sa emitovanjem na nacionalnom nivou 1986. godine. U 24 sezone snimljeno je preko 5.000 epizoda, a od samog početka bio je najgledaniji tok šou u Americi. Američka televizijska zvijezda je 2009. godine objavila da prestaje sa emitovanjem šoua, te da počinje sa radom na svojoj "Oprah Winfrey Network" emisiji.

Opra je prošle godine dobila uglednu nagradu Kenedi centra, koja se dodjeljuju za lični doprinos američkoj kulturi.

Prema ocjeni stručnjaka magazina "Forbs", Opra Vinfri je proglašena i najmoćnijom ženom Holivuda, a iako godišnje zarađuje 315 miliona dolara, to je nije "pokvarilo". To potvrđuje činjenica da je tokom prošle godine u humanitarne svrhe dala čak 40 miliona dolara i tako postala najdarežljivija zvijezda šou biznisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana