Opra snimila posljednju epizodu talk šoa

Glas Srpske
Opra snimila posljednju epizodu talk šoa

Opra Vinfri snimila je svoju posljednju epizodu, a povodom toga priredila je spektakl za 13 hiljada gledalaca u sportskoj dvorani u Čikagu i koncertnoj dvorani "Junajted centra".

Na snimanju su gostovale brojne zvijezde, a voditelj cijelog šoua bio je glumac Tom Henks. Opra nije znala ko će joj se sve pridružiti u šouu. Za Opru su pjevale Bijonse, Ališa Kiz, Stefi Vonder i Džejmi Foks. Legendarni "skakač po Oprinom kauču", Tom Kruz, gostovao je kod nje 12 puta, a posjetio je i u srijedu naveče, te rekao kako mu je velika čast da bude kod nje. Počast joj je odala i Madona. U emisiji su bili i Hale Beri, Džeri Sinfild te Marija Šriver, uskoro bivša supruga Arnolda Švarcenegera.

Vinfri je otkrila kako je na povlačenje motivisao dječak Mejt Stepanek, koji joj je poslao mejl prije osam godina. Rekao joj je kako bi s emisijom trebala prestati poslije 25 godina emitovanja, a ne 20 kako je ona planirala. Opra je postala medijski fenomen, njen kauč postao je legenda televizije. Na njemu je ugostila svjetski slavne ljude, od Elizabet Tejlor do Majkla Džeksona. Tokom 25 godina, spajala je ljude, liječila komplekse, imala ekskluzive od svjetski poznatih i uticajnih ljudi, te darovala svoju publiku brojnim, skupim poklonima. Izraz "Opra hug" proširio se svijetom, a poznat je po načinu na koji ona pozdravlja svoje goste. Njeno vrištanje, poznato kao "Opra skrim" kod velikih priča takođe je postalo globalno poznato, a isto se dogodilo i sa njenom borbom sa suvišnim kilogramima te čestim emotivnim izlivima u emisijama. Upravo zbog toga, omiljena je u masi, koju je često puta zavela svojim stavovima. Odavno je postalo jasno što sve Opra može pa je nekoliko puta postala oružje u rukama politike, marketinga te interesa raznih zvijezda. Naravno i sama se okoristila time jer ima planetarnu popularnost i neminovnu titulu kraljice talk šoua. Shvatali je ozbiljno ili ne, Opra je obilježila televiziju i obarala rekorde gledanosti, te uticala na mišljenje javnosti kako u domovini, tako i širom svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana