Opra pila deterdžent da ubije sebe i dijete

Glas Srpske
Opra pila deterdžent da ubije sebe i dijete

Najpoznatija voditeljka na svijetu Opra Vinfri gostovala je u šouu Pirsa Morgana na Si-En-Enu i po ko zna koji put otvorila temu svog teškog djetinjstva. Ovog puta iznijela je šokantne detalje i otkrila da je sa samo 14 godina ostala u drugom stanju.

Kako je bila tinejdžerka koja nije nailazila na podršku roditelja, pomislila je da je najbolje da sebi oduzme život.

- Mislila sam da se moram ubiti prije nego što se dijete rodi - rekla je Opra u šouu Pirsa Morgana.

Naime, Opra je u tim trenucima pala u takav očaj da je odlučila da popije deterdžent, smatrajući da će tako riješiti svoj problem, odnosno dijete, pa makar po cijenu vlastitog života.

- Trudnoća je došla kao rezultat loših odluka, činjenice da nisam imala nametnuta nikakva ograničenja, te zbog seksualnog zlostavljanja kad sam imala tek devet, deset, 11, 12 i 13 godina - izjavila je voditeljka.

Kako trudnoću nije mogla da sakrije, priznala je sva zlostavljanja kroz koja je prolazila, što je rezultovalo prijevremenim porodom i gubitkom djeteta.

Pored svega što joj se dešavalo u životu, Opra je danas svjetski popularna, a prije nekoliko dana pokrenula je i sopstvenu televizijsku kuću u koju je uložila oko 190 miliona dolara. Mnogi je danas smatraju najuticajnijom i najbogatijom ženom na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana