Opra: Nisam željela da imam djecu koja bi me mrzila

Agencije
Opra: Nisam željela da imam djecu koja bi me mrzila

Dok je njen poslovni uspjeh odavno upisan u istoriju, Opra Vinfri je zarad njega žrtvovala privatni život, između ostalog i mogućnost da se ostvari u ulozi majke.

U intervjuu za "Hollywood Reporter" pedesetdevetogodišnja voditeljka otkrila je zašto je donijela odluku da ne bude majka, kao i da se ne kaje zbog toga.

"Da sam imala djecu, mrzila bi me. Na kraju bi ta djeca završila u nekoj sličnoj emisiji kao što je moja, jer bi nešto u mom životu moralo da trpi a to bi vjerovatno bili oni", rekla je.

Opra priznaje da je ideja o majčinstvu nikada nije previše privlačila, čak ni kada je bila djevojčica.

"Moja najbolja prijateljica Gejl, koja danas ima dvoje djece, još kao dijete u školi je pisala njihova imena po svesci. Dok je ona sanjala takve snove, ja sam sanjala kako bih mogla da upoznam Martina Lutera Kinga"

Iako Vinfrijeva nema svoju biološku djecu, ona određeno vrijeme u toku dana posvećuje studentkinjama Opra Vinfri akademije mladih liderki, škole otvorene 2007. godine.

"Ustajem svako jutro u pola 8 i dopisujem se s dejvojkama. Na svakakva pitanja im odgovaram od onog ‘Osjećam se izgubljeno...’, do ‘Treba mi savjet za dečka’...", zaključuje Opra koja, iako se nije ostvarila u ulozi majke, svojim majčinskim savjetima pomaže mnogima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana