Opljačkana Seka Sablić

Glas Srpske
Opljačkana Seka Sablić

Dok je šetala ulicom, poznatoj glumici Jelisaveti - Seki Sablić (69) u četvrtak ujutru u beogradskom naselju Crveni krst prišao je mladić i bez riječi strgao zlatni lančić koji je nosila oko vrata i potom pobjegao. Međutim, poslije efikasne akcije policajaca stanice Vračar, lopov je istog dana uhapšen. Sablićeva je, naime, prije pljačke krenula iz svog stana u pomenutom naselju u šetnju da bi završila uobičajene obaveze.


- Tek nekoliko ulica dalje od njenog doma, naočigled brojnih prolaznika, presreo je mladić i bez izgovorene reči stao ispred nje i otkinuo joj lančić sa vrata. Lopov, koji nije bio maskiran, iskoristio je gužvu i pobegao iz ulice – priča izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Kako dodaje, neko od okupljenih prolaznika, šokiran nasrtajem na čuvenu glumicu, pozvao je policiju, koja je odmah došla na lice mjesta. Uznemirena Sablićeva nije povrijeđena, a na osnovu iscrpnog opisa, policija je ubrzo pronašla mladića koji se sumnjiči za krađu, a čiji identitet još uvijek nije saopšten. Sablićeva nije htjela da komentariše nemili događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana