Opljačkana pjevačica Jelena Kostov

Glas Srpske
Opljačkana pjevačica Jelena Kostov

Pjevačica Jelena Kostov doživjela je još jednu neprijatnost. Naime, poslije neprijatnog iskustva koje je doživjela u jednoj diskoteci kada su je dvije lezbijke napale nožem, pjevačicu su prije nekoliko dana opljačkali na parkingu.

- Tačno je da je Jelena bila napadnuta i da od tada živi u strahu. Kupila je čak i suzavac! Inače, sve se odigralo u nekoliko sekundi. Napadač joj je prišao s leđa. Zaudarao je strašno na alkohol. Uhvatio je za ruke, ali je uspela da se nekako otme. Tada joj je ispala torba, a napadač je zgrabio tašnu i pobegao u nepoznatom pravcu - priča izvor blizak pjevačici.

Jelena, koju izgleda baš hoće neprijatne situacije, nedavno je privedena zajedno sa biznismenom Radosavom Savatijevićem, jer se nalazila u njegovom džipu kada ga je policija zaustavila. Oni su se uputili u Bugarsku, gdje je pjevačica trebalo da nastupi. Ispred njih, u drugom autu, bio je Jelenin bend. Muzičari su bez problema prešli granicu. Kad su vidjeli da im se Jelena ne pridružuju, vratili su se nazad, da bi saznali da su ovi privedeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana