Opljačkan butik sestara Kardašijan

Agencije
Opljačkan butik sestara Kardašijan

Sestrama Kardašijan posljednjih dana krenulo je loše, jer se poslije pljačke čija je žrtva bila Kim na meti lopova našao i njihov butik.

Prema navodima portala "TMZ", nepoznata žena iz butika "DASH", koji je u vlasništvu sestara Kardašijan, ukrala je odjeću i parfeme u vrijednosti od oko 1.600 dolara.

Pljačka se dogodila u prodavnici na Melrouz aveniji u Los Anđelesu, a žena je nakon toga automobilom pobjegla sa mjesta događaja. Policija još nije uspjela da identifikuje ko je počinio krađu.

Vrijednost ukrade robe iz butika je neuporediva sa 5,6 miliona vrijednim nakitom koji je otet Kim u Parizu, ali činjenica je da je klan Kardašijan baš potjerao maler.

Ovih dana u svjetskim medijima odjeknula je vijest da je čak 17 osoba uhapšeno zbog sumnje da su povezani sa pljačkom Kim Kardašijan koja se dogodila u oktobru u Parizu. Popularna rijaliti porodica još se nije oporavila od tog šoka, a već ih je zadesila još jedna pljačka.

Da stvari nisu toliko loše, pokazuje vijest koja je osvanula u medijima - da će Kim treći put postati majka. Iako je finansijski ovo za nju loš period, u privatnom životu je izgleda sasvim suprotno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana