Oni će zasjeniti najpoznatiji kraljevski par

Agencije
Oni će zasjeniti najpoznatiji kraljevski par

Iako se o britanskoj kraljevskoj porodici najviše piše, ima još članova kraljevskih porodica na svijetu koju su takođe vredni pažnje...

Upravo je to kraljevska porodica iz Monaka. Riječ je o plemkinji Beatris Boromeo koja je djevojka Pijera Kaziragija koji je mlađi sin princeze Karoline od Hanovera i njenog drugog muža Stefana Kaziraghija.

Pijer je šesti po redu za preuzimanje trona kraljevine Monako, pa iako je član kraljevske porodice on živi oibčnim životom za koji je zaslužna upravo prirodna i opuštena Beatris.

Pijer se zabavlja sa njepoticom Beatris još od 2008. godine, a ona vodi porijeklo iz jedne jako ugledne porodice. Beatris radi na televiziji i u modi što i nije iznenađenje budući da joj je deda bio direktor modne kuće Valentino.

Njihovo vjenčanje se uskoro očekuje, a kada postanu bračni par mogu slobodno da pariraju britanskom kraljevskom paru.

Pijer i Beatris upoznali su se na američkom unuverzitetu Kolumbija, a ova skromna djevojka voli da ističe svoju prirodnu ljepotu pa je često možemo vidjeti bez šminke. Ona obožava sport pa svog izabranika često vodi na događaje kao što su trke Formule i i konjičke trke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana