One vole mlađe, jer je slađe

Nezavisne.com
One vole mlađe, jer je slađe

Najnovija istraživanja pokazuju da trećina muškaraca zamišlja o zabavljanju sa starijim ženama, dok sedamdeset odsto žena starijih od 35 godina kaže da više voli mlađe muškarce.

Odavno smo se navikli na činjenicu da znatno stariji muškarci biraju mlađe žene. Međutim ni obrnuti slučajevi odavno nas ne iznenađuju. Ovo su poznate žene čiji su partneri mlađi od njih, ili su bili. Djeluje da im starosna razlika uopšte ne smeta.

Kortni Koks (1964)

Glumica Kortni Koks proslavila se ulogom Monike u seriji "Prijatelji". U pomenutoj seriji Monika se zabavljala sa Čendlerom koji je bio neznatno mlađi od nje, dok je u realnom životu Kortni bila udata za Dejvida Arketa koji je bio mlađi od nje sedam godina.

Razvod je uslijedio navodno zbog prevare sa suprugove strane, ali to lijepu Kortni nije spriječilo da sreću u ljubavi potraži na drugoj strani. Sada je vjerena za Džonija Mekdejda (1976), člana benda "Snow Patrol", koji je od glumice mlađi čak 12 godina.

Šeron Stoun (1958)

Glumica Šeron Stoun planetarnu popularnost stekla je nakon što je snimila film "Niske strasti".  I baš kada je snimala scenu u kojoj prekršta noge, a koja će postati sinonim za ovaj film, njen 30 godina mlađi partner Martin Mik (1986) je imao taman toliko godina da se igra u pijesku.

Međutim, iako trenutno preferira mlađe muškarce, Šeron Stoun se u prošlosti zabavljala i sa svojim vršnjacima, ali i starijim muškarcima, poput Majkla Daglasa i Bila Klintona.

Džulijen Mur (1960)

Glumica Džulijen Mur već 20 godina je u vezi sa Bartom Freundlihom (1970) sa kojim ima dvoje djece. Par se vjenčao prije nekoliko godina, a interesantno je da je Džulijen starija od svog partnera 10 godina. Upoznali su se na snimanju filma koji je on režirao, kada je Džulijen imala 35 godina, a Bart 26.

Sandra Bulok (1964)

Malo je poznato da glumica Sandra Bulok preferira mlađe muškarce. Sandra je bila u braku sa vršnjakom Džesijem Džejmsom, ali nakon razvoda glumica je počela da se zabavlja sa mlađim muškarcima. Najprije se zabavljala sa Rajanom Goslinom, koji je 15 godina mlađi od nje, a potom i sa Rajanom Renoldsom, koji je mlađi 10 godina.

Demi Mur (1962)

Demi Mur nije uvela termin kuguarka u opticaj, ali mu je dala svakako novo značenje. Demi Mur i Ešton Kučer (1978) su bili osam godina u braku, a glumica je starija od svog nekadašnjeg muža čak 16 godina.

Dženifer Lopez (1969)

Pjevačicu i glumicu često porede sa legendarnom glumicom Elizabetom Tejlor, ali ne zbog talenta i ljepote, već zbog silnih propalih brakova. Udavala se tri puta, bila vjerena nekoliko puta, a trenutno je u vezi sa Kasperom Smartom (1987), plesačem koji je mlađi od nje 18 godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana