One su se baš trudile da istaknu obline

Agencije
One su se baš trudile da istaknu obline

Sinoć je održan još jedan u nizu Met Gala bal na kojem su najveći utisak ostavile vlasnice najpoznatijih oblina na svijetu: pop diva Bijonse, rijaliti zvijezda Kim Kardašijan i latino diva Dženifer Lopez.

 

Pored svečanih toaleta i različitih odjevnih kombinacije, čini se da su se poznate dame takmičile u tome koja će na intrigantniji način istaknuti svoje obline.

Crveni tepih u Njujorku zasijao je u trenutku kada je na njega kročila pjevačica Bijonse koja je nosila skoro pa providnu Živanšijevu haljinu koja joj je savršeno stajala.

Iako je na bal stigla među posljednjima, strani mediji pišu kako je upravo Bi bila i kraljica crvenog tepiha na Met gala balu.

S druge strane ne manje upadljiva bila je prelijepa Dženifer Lopez koja je nosila takođe providnu crvenu Versaćeovu haljinu, dok joj je na ruci uslikan i veliki dijamantski prsten za koji se već danima priča da je vjerenički i da će latino diva uskoro reći sudbonosno da dečku Kasperu Smartu.

Treća poznata dama, koja nije mogla da prođe neprimjećeno bila je rijaliti zvijezda Kim Kardašijan koja se trudila da što više pozira fotografima okrenuta leđima.

Kim je nosila bijelu providnu haljinu s kristalima koju je dizajnirao Roberto Kavali, koje je neodoljivo podsjećala na haljinu koju je nosila pop diva Bijonse na jednom velikom događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana