One će se zabavljati samo s bogatim momcima

Agencije
One će se zabavljati samo s bogatim momcima

Polusestrama slavnih sestara Kardašijan, Kajli i Kendal Džener rečeno je da moraju vrlo pažljivo da biraju svoje buduće momke i kako emotivna kompatibilnost s nekim jednostavno nije dovoljna. Traži se još mnogo toga...

Jedan izvor za „Holiwoodlife“ tvrdi kako je Kajli i Kendal rečeno kako nikako ne smiju da budu s običnim momcima. Zato je pjevač Hari Stajls dočekan raširenih ruku kao potencijalni dečko Kendal Džener.

Radi se o izgrađivanju imena Kardašijan i to je mladim sestrama jasno. One moraju da koriste svoje buduće ljubavne veze za izgradnju svoje karijere.

Upravo ovakvo shvatanje je i stalo na put dugom braku njihovih roditelja, Brusu i Kris. Brus je želio da vode običan život, ali bio je nadjačan. Djevojke žele da budu kao svoje starije polusestre Kardašijan i uradiće sve šta im majka Kris predlaže, jer je ona najvećim dijelom zaslužna za uspjeh svoje „omiljene” ćerke Kim.

„Da biste se zabavljali sa jednom od sestara Džener, prvo morate da se upoznate sa Kris. Ona je ta koja će dati zeleno svijetlo. Kris se trudi da osigura najbolje za svoje mlade ćerke kako bi one bile uspješan nastavak porodice Kardašijan”, rekao je izvor i dodao kako ti momci moraju da imaju mnogo više od same ljubavi prema djevojkama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana