Ona je žena sa najvećim grudima u Evropi

Agencije
Ona je žena sa najvećim grudima u Evropi

Grudi jesu silikonske, ali boja očiju i obrva je prava, a ova dama ponosno kaže da će ih zadržati.

Njemački model, Martina Big poznata po svojim raskošnim atributima šokirala je svoje fanove novim "eskstremnim" tenom koji je zamjenio njenu svijetlu kožu i pretvorio je u pravu Afrikanku.

Martina koja tvrdi da ima najveće grudi u Evropi, nakon brojnih estetskih operacija odlučila se da putem injekcija dobije čokoladnu boju kože. I uspjela je u tome!

Manekenka priznaje da je koristila tri tretmana injekcija, a veoma je zadovoljna postignutim rezultatima.

"Sviđa mi se kontrast moje plave kose i tamnog tena. Sada imam boju kože poput Afrikanki, iako ne pokušavam da budem crnkinja", izjavila je Martina.

Ova dvadesetosmogodišnja manekenka priznaje da izaziva reakcije ljudi gdje god da se pojavi, a osim šokiranih pogleda često je pitaju kako je moguće da tako izgleda.

"Prvo su moji fanovi bili iritirani, pa su me pitali zašto sam to uradila? Ali to je samo zbog toga što nikada prije nisu videli neku bijelu djevojku koja je svoj ten promenila u tamni," objašnjava ova dama.

Ona i dalje ponosno opisuje sebe kao Evropljanku i kaže da neće promjeniti boju očiju ili obrva, te će ove jedine prirodne stvari zadržati na sebi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana