Ona je žena godine: Kim Kardašijan!!!

Agencije
Ona je žena godine: Kim Kardašijan!!!

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan proglašena je ženom godine prema izboru magazina "GQ", a svojim stajlingom svakako se najviše istakla na sinoćnoj dodjeli nagrada.

U društvu supruga Kanje Vesta, koji nije skidao ruke s nje, zvijezda je primila nagradu za ženu godine od urednika magazina Dilana Džonsa. Ipak, urednik je napravio grešku i nije naveo njeno novo prezime, što je Kim uredno ispravila.

"Kim Kardašijan Vest. Želim da se zahvalim magazinu ’GQ’ što su me proglasili ženom godine, kao i mom suprugu koji svaki dan čini da se osjećam tako", rekla je u zahvalnici.

Glavni i odgovorni urednik magazina ženu godine predstavio je s velikim oduševljenjem i nazvao je najpoznatijom ženom na svijetu.

"Ona je jednostavno najpoznatija žena na svijetu. Kraljica društvenih mreža i televizije. Udajom za Kanje Vesta u maju postala je i dio svjetske elite. Ona je poznata kao Coca-cola... Žena godine je Kim Kardašijan"

Iako nisu poznati kriterijumi po kojima se birala žena godine mnogi se nisu složili sa ovogodišnjim izborom ne smatrajući da Kim zaslužuje ovu titulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana