Ona je vratila seks u svijet mode

Agencije
Ona je vratila seks u svijet mode

Dvadesetjednogodišnja manekenka Kejt Apton, za kojom je poludeo cio svijet, proglašena je modelom godine na dodeli "Annual Style Awards ".

Nagrada, koju su svojevremeno osvajale Kejt Mos i Žizel Bundšen otišla je u ruke zanosne Kejt Apton za koju mnogi kažu da je vratila "seks u svijet mode".

Ljepotica, koja je za samo dvije godine stekla svjetsku slavu otkako se pojavila na naslovnici magazina "Sports Illustrated", uspjela je da razbije trend mršavih manekenki i podsjeti nas kako normalna žena treba da izgleda, a njene naslovne strane smatraju se kolekcionarskim predmetima.

O vanvremenskoj ljepoti Kejt Apton svjedoči i naslovna strana američkog "Voga" i prostor koji joj je čuvena Ana Vintur pružila.

Međutim, jedino kome se Kejt nije dopala jeste kompanija "Victoria's Secret". Nju su čelnici ove kuće karakterisali kao "ženu fudbalera i priprostu djevojku" i "izblajhanu plavušu sa licem koje svako može da kupi za malo para". Šta se u međuvremenu promenilo, budući da se Kejt kasnije ipak našla u njihovom katalogu, ne znamo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana