Ona je najpopularnija osoba na Instagramu

Agencije
Ona je najpopularnija osoba na Instagramu

Instagram je objavio listu deset najpopularnijih osoba na ovoj društvenoj mreži.

Sasvim očekivano, prvo mjesto pripalo je kraljici društvenih mreža Seleni Gomez, koja se već godinama nalazi u vrhu liste najpopularnijih osoba na Instagramu.


Mladu pjevačicu i glumicu na ovoj mreži prati čak 130 miliona ljudi. Diznijeva zvijezda, kako je često zovu, na Instagramu redovno objavljuje intimne fotografije iz svog života, sa prijateljima i porodicom, ali i obaviještenja o novim projektima.

Drugo mjesto zauzela je njena koleginica, pjevačica Arijana Grande. Dvadesetčetvorogodišnja Arijana je miljenica tinejdžerki iz cijelog svijeta, a uspjela je da stekne pravu armiju fanova, čak 115 miliona na Instagramu.

Treća zvijezda Instagrama je Kristijano Ronaldo, sa 115 miliona, dok su četvrto i peto mjesto zauzele pop jpevačice Bijonse (108 miliona) i Tejlor Svit (104 miliona).

Kim Kardašijan takođe ima 104 miliona pratilaca, te zauzima šjesto mjesto na listi najpopularnijih osoba na Instagramu, a prati je njena sestra Kajli Kardašijan koja ima 99,6 miliona pratilaca.

Posljednja tri na listi zauzele su tri velike zvijezde. Osmo mjesto pripalo je Dvejnu Džonsonu, glumcu koga na Instagramu prati 96,2 miliona ljudi, deveto Džastinu Biberu sa 94,1 milionom pratilaca i posljednje Kendal Džener, manekenki koju prati 85 miliona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana