Ona je dokaz da seksepil nema rok trajanja

Agencije
Ona je dokaz da seksepil nema rok trajanja

Modna kuća American Apparel odlučila je da prekrši pravilo angažovanja mladih modela u svojim kampanjama, pa su za svoju novu liniju donjeg veša angažovali šezdesetdvogodišnju manekenku.

Fotografiju Džeki Ošugarsi modna kuća objavila je na Fejsbuku uz komentar: "Seksepil nema rok trajanja"

Da ova priča bude zanimljivija šezdesetdvogodišnja Džeki manekenstvom se bavi samo tri godine, a sve je počelo kada ju je jedan modni agent primjetio u njujorškom restoranu.

"Toliko puta sam čitala da je posao modela u najmanju ruku grozan. Meni je bio zanimljiv i kreativan. Zahtjevao je mnogo energije i sposobnosti da komunicirate bez riječi. Nije to bilo veliko snimanje sa puno ljudi koji galame okolo i pomažu vam. Bila je tu samo fotografkinja Marša sa svojom fotoaparatom, tako da je bilo vrlo intimno", kaže Džeki.

Takođe, i fanovi na Fejsbuku su odluku modne kuće da angažuje Džeki dočekali s oduševljenjem. Mnogi su im čestitali i komentarisali da žele da vide više takvih modela.

"Nadam se da ću i ja biti ovako lijepa kad ostarim", bio je jedan od komentara.

Inače, ovo nije prvi put da je modna kuća American Apparel odlučila da prekrši "norme". Prije samo par nedjelja su u izlog svoje prodavnice u Njujorku postavili lutke sa vidljivim stidnim dlakama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana