Omiljeni Nikolin konj otišao u penziju: Evo ko je sada glavni trkač i glavni Jokićev adut

GS
Omiljeni Nikolin konj otišao u penziju: Evo ko je sada glavni trkač i glavni Jokićev adut

SOMBOR – Nikola Jokič je završio svoju sezonu u NBA ligi bar za ovu godinu i to na najljepši mogući način -osvojio je NBA titulu, prvu u istoriji Denver Nagetsa, a sebe je upisao na listu “besmrtnih” koji su se dokopali prstena namijenjenog pobedniku, ali i titule MVP-ja u finalu.

Već poslije finalne utakmice je rekao da jedva čeka da dođe u Srbiju, a nije mogao odabrati pravi momenat. Po dolasku u zemnju odmah se zaputio i put Sombora da se prepusti i svojoj najvećoj ljubavi - konjima.

U Somboru se baš ove nedjelje održava tradicionalni “Pehar grada Sombora”, a trci će prisustvovati Nikola Jokić sa svojim “mezimcem”, prenosi Telegrafa.

Uz zvuke Zvonka Bogdana sa razglasa, gužve, koja se polako stvara na ulazu u hipodrom i džokeja koji se sa svojim mezimcima lagano “zagrijavajuvaju” obavljaju se poslednje pripreme za početak Trkačkog dana na hipodromu u Somboru.

Gužva, nikad veća - svi čekaju spektakl, ali i Nikolu koji će konačno biti sa svojim mezimcima.

Konjičke trke je posljednjih godina proslavio je  baš Jokić, a njegovo grlo Dream Catcher, po kojem je i štala dobila ime postalo je prava svjetska zvijezda.

Ipak, čuveni konjić otišao je u penziju, kako saznaje Telegraf. Dream Catcher je sada mezimac porodice, a novi trkački adut je Brenno Laumar. On će se takmičiti u 22.  trci za “Pehar grada Sombora”. To je trka namijenjena za sva grla od tri godine i starija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana