Olmedo i Mesi u borbi protiv droge

Glas Srpske
Olmedo i Mesi u borbi protiv droge

Kandidat za guvernera jedne udaljene provincije u Argentini iskoristio je sliku sa najboljim fudbalerom svijeta Lionelom Mesijem da bi se približio biračima pa sad mora na sud.

Pitanje je kako je izvjesni Alfredo Olmedo uspio da se slika sa Mesijem. To se desilo kada je velika grupa navijača zaustavila Lia na aerodromu pa se on kao Djeda Mraz rukovao i slikao sa nekoliko ljudi. Među srećnicima je bio i argentinski kongresmen Olmedo, koji se sada kandidovao za guvernera Salte, sjeverozapadne provincije daleko od Buenos Ajresa. Radi se o jednom od najnerazvijenih dijelova zemlje. Olmedo je iskoristio sliku sa Mesijem za propagandni plakat na kome piše "da sportu i zdravoj omladini, ne drogama". Inače, poznat je kao konzervativac, ogorčeni protivnik gej populacije, ali je nepopularan među mladima jer se zalaže za vraćanje obavezne vojne službe tvrdeći da bi to disciplinovalo nemoralnu omladinu.

Mesijevi advokati se preuzeli stvar u svoje ruke pa je Olmedo završio na sudu.

"Mesi nema pojma ko je taj čovek, ne poznaje ljude sa kojima se slika po aerodromima. U svakom slučaju ne podržava nijednog kandidata i ne želi da se na takav način neko koristi njegovim imenom", saopštili su Leovi advokati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana