Olja poriče svaku vezu sa porocima

Glas Srpske
Olja poriče svaku vezu sa porocima

Pošto je ovih dana ponovo aktuelan video-klip na kojem manekenka Olja Crnogorac izvodi striptiz, povela se i polemika o tome da li se na snimku vidi i droga koja je u "linijama" na stolu… Neki rekoše jeste, neki rekoše nije… Olja kaže da je ono što se vidi na njenom starom privatnom video-snimku bilo jedno veselo veče sa dragim drugaricama i potpuna "opuštencija".

- Desilo se šta se desilo i naravno da nisam najsrećnija što je video dospeo u javnost. Ali život ide dalje. Nisam najsrećnija, ali se i ne stidim. Mnogo ulažem u svoje telo, pazim šta jedem, redovno vežbam, ne pijem i ne pušim, a kamoli da koristim drogu. Uostalom, to svi moji prijatelji znaju - kaže Olja i dodaje da je jedino brine tempiranje ponovnog lansiranja ovog videa s odličnim rezultatima njene agencije za modele i idiotske insinuacije o drogi.

- Brine me da to nije deo podlog plana nekog kome se ne sviđa da ima kvalitetnu konkurenciju - ističe zgodna manekenka i dodaje da je nekome mnogo zasmetalo konstantno pojavljivanje njene modne agencije u medijima u najboljem svjetlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana