Olja Crnogorac u vezi sa hotelijerom

Glas Srpske
Olja Crnogorac u vezi sa hotelijerom

Kada se manekenka Olja Crnogorac nedavno pohvalila svojim luksuznim ljetovanjem u Antaliji i obilascima nesvakidašnjih restorana, prećutala je samo jedan detalj, podatak s kim je boravila u Turskoj.

Riječ je o jednom odlično situiranom hotelijeru, koji se u posljednje vrijeme trudi da ispuni svaku želju ljepotice. Prema toj priči, njih dvoje su nedavno boravili u jednom od najboljih hotela u Turskoj "Adam i Eva", a fotografije sa ovog odmora je i sama Olja podijelila sa svojim prijateljima na "Fejsbuku".

- Olja se ponovo zaljubila. Njen novi izabranik je jedan gospodin, vlasnik prestižnog hotela u Beogradu. Iako se već dugo poznaju, tek nedavno su uplovili u romansu, a lepa manekenka se pohvalila svojim prijateljima da joj dragi bukvalno skida zvezde sa neba - priča dobro obaviješteni izvor blizak Crnogorčevoj i dodaje da je novopečeni par svoju ljubav učvrstio na nedavnom ljetovanju u Turskoj:

- Ideja da sa svojim novim momkom provede nekoliko nezaboravnih dana u Antaliji veoma se svidjela Olji, tako da se uopšte nije premišljala kada joj je ponudio da malo zbrišu iz grada - zaključuje dobro obaviješteni izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana