"OK Fest" ispunio očekivanja, pripreme za sledeći u toku

Radmila Đević
"OK Fest" ispunio očekivanja, pripreme za sledeći u toku

Mnogobrojna ovogodišnja publika imala je priliku da uživa u nastupima poznatih bendova kao što su "Goblini", "Brkovi", "Pips, čips i videoklips", "Partibrejkers", a najveća zvijezda svakako je bilo škotski bend "Franc Ferdinand".

Ljubitelji odlične zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja i naredne godine biće u prilici da uživaju u jedinstvenoj "OK avanturi" i to 17, 18. i 19. jula, kada ih na Tjentištu očekuje sedmo izdanje "Nektar OK festa", a kako je bilo na ovogodišnjem izdanju možete pogledati na zvaničnom aftermuviju koji su objavili organizatori.

"OK tim" u saradnji sa partnerima intenzivno radi na pripremi programa i pratećih sadržaja kako bi vjerna "OK publika" i naredne godine uživala kako u muzičkom dijelu programa, tako i u svim onim aktivnostima i sadržajima koje im nudi jedna od zasigurno najljepših destinacija u ovom dijelu Evrope - Nacionalni park Sutjeska.

"Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, svim prirodnim ljepotama i kulturno-istorijskim vrijednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklijevajte za narednu godinu. "Nektar OK fest" vam i ovaj put obećava mnogo dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije"navodi se u saopštenju "OK tima".

Organizatori su naveli da su u prethodnim godinama izgradili povjerenje i podršku najvjernije festivalske "OK publike", te da sa novim sadržajima, programom, i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužuje povjerenje novih posjetilaca, koji dolaze iz regije, Evrope i svijeta. Podsjetili su da je ovogodišnji, šesti "Nektar OK fest" koji je održan od 12. do 14. jula na Tjentišu, protekao u najboljoj atmosferi koja je oduševila i posjetioce i izvođače.

Mnogobrojna ovogodišnja publika imala je priliku da uživa u nastupima poznatih bendova kao što su "Goblini", "Brkovi", "Pips, čips i videoklips", "Partibrejkers", a najveća zvijezda svakako je bilo škotski bend "Franc Ferdinand". Osim muzičkog programa, održane su i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjeta nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana