Oglasio se prvi muž preminule Šenon Doerti: Bila je moj anđeo čuvar

G.S.
Oglasio se prvi muž preminule Šenon Doerti: Bila je moj anđeo čuvar

Prvi suprug Šenon Doerti, Ešli Hamilton, odao je počast pokojnoj glumici nakon što je preminula u 53. godini.

- Šenon nije bila samo moja žena, ona je bila i moj anđeo čuvar - rekao je 49-godišnji glumac i komičar u izjavi za „The Post“ u utorak.

Doerti se udala za Hamiltona, sina glumaca Džordža Hamiltona i Alane Kolins, u oktobru 1993. Razveli su se 1994. godine.

- Iako stvari ne idu uvijek onako kako se nadamo da hoće, stajala je uz mene u nekim od mojih najmračnijih trenutaka. Moja ljubav i divljenje prema njoj trajali su mnogo duže od našeg kratkotrajnog braka. Gledanje njene borbe protiv te užasne bolesti sa takvim stoicizmom bilo je inspirativno za mnoge, ali još više za mene pošto sam preživio rak. Još jedan bolan podsjetnik koliko je život zaista kratak. Žao mi je što nisam pružio ruku tokom njene hrabre bitke, umjesto toga da joj dam milost i prostor. Svet je izgubio slobodoumnu dušu i moje srce pati za njom i za sve one koji su je voljeli. Neka počiva u miru.

Doerti je u subotu izgubila bitku sa rakom dojke.

Nakon razvoda od Hamiltona, Šenon se udala za pokeraša Rika Salomona 2002. Međutim, njihov brak je poništen samo devet mjeseci kasnije.

Doerti se kasnije udala za fotografa Kurta Isvarienka 2011. Ona je podnijela zahtjev za razvod od Isvarienka u aprilu 2023. nakon navoda da ju je varao, što je on negirao. Pristala je da okonča njihov razvod dan pre nego što je umrla.

Šenon je u januaru u svom podkastu „Let’s Be Clear“ pričala o svom braku sa Hamiltonom. Rekla je svom gostu, bivšem kolegi iz serije „90210“ Džejsonu Pristliju, da je užasna veza dovela do toga da je morala da prekine snimanje serije „Čari“ u četvrtoj sezoni.

- Pre moje poslednje sezone, bila sam u zaista užasnom braku i u tom braku su se dešavale stvari koje su mi otežale da stalno dolazim na vrijeme na posao- I znam da je to postao veliki problem za vas ostale, jer kako bi trebalo da bude, jer ako su svi ostali na vrijeme, a vi čekate jednu osobu, to je loše. To nije bila ničija odgovornost osim moja.

Takođe je rekla da bi volela da je bila transparentnija sa glumcima i ekipom i da je priznala da joj je tata bolestan i da se Hamilton bori sa ozbiljnim problemom sa drogom.

- Nisam čak ni htjela da izađem iz kuće jer sam se uplašila da će otići po drogu - objasnila je glumica.

Hamilton je 2016. govorio za „People“ o svojim problemima sa drogom i rekao da mu je otac pomogao u tome, prenosi Ona.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana