Oglasio se menadžer "Riblje čorbe": Bora se junački bori

GS
Foto: Facebook

Rok muzičar Bora Đorđević, koji se već desetak dana nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća (HOBP), vodi najtežu bitku u životu.

Kao što je uvijek važio za velikog borca, pjevač rok grupe "Riblja čorba" ne predaje se ni sada. On je u subotu intubiran i priključen na respirator, ali borba ljekara se nastavlja danonoćno.

"Lekari daju sve od sebe da se Borino zdravstveno stanje poboljša, posebno bubrezi i jetra", kaže za "Novosti" menadžer "Riblje čorbe" Bane Obradović.

"Dobija odgovarajuće terapije. Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki napisi, posebno na društvenim mrežama, koji su zlonamerni, što u ovim trenucima, kada se jedna legenda bori za život, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer osim ovoga što je izneto, nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti", dodaje on.

Dobrim vijestima se nadaju i Borini obožavaoci iz cijele bivše Jugoslavije, prijatelji i kolege, i vjerujemo da će i ovoga puta biti jači od bolesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana