Oglasila se Severina nakon hapšenja: Neću ovo ponoviti

GS
Oglasila se Severina nakon hapšenja: Neću ovo ponoviti

BEOGRAD - Severina Kojić prekršila je sinoć policijski čas u Beogradu.

Mediji u Srbiji navode da se ona bila posvađala s mužem Igorom Kojićem, i da je onda istrčala na ulicu i tako prekršila policijski čas.

Severina je nakon početnog šoka i izlaska iz policijske stanice sve objasnila. 

- Po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, biću procesuirana u skraćenom postupku. Za kršenje policijskog sata, kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara. Ukoliko budem ponovila ovaj prekršaj čeka me kazna zatvora. Do toga neće doći zasigurno -  rekla je pjevačica. 

Severina je zaustavljena  sinoć oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u  Beogradu.

''Severina se sinoć pakovala, budući da danas kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi put susreće”, rekao je njen agent za odnose sa javnošću Davor Grgin.

Prema njegovim riječima, juče je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, Milan Popović konačno dopustio Severini da vidi sina na 15 minuta.

“Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla nazad u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprečavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj s majkom koju nije vidio više od mjesec”, istakao je Grgin.

Inače, Severina je samo dan prije privođenja pozvala one koji je prate na društvenim mrežama da ostanu u svojim kućama.

“Slatki snovi”, napisala je pjevačica na Instagramu i svima poručila da budu u izolaciji.

(Klix.ba, Avaz.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana