Održani Dani mode u Banjaluci

Jelena Bjelica
Održani Dani mode u Banjaluci

Tradicionalna manifestacija "Dani mode Banjaluka" počela je u četvrtak uveče prvom revijom u nizu, koja je održana u Zlatnom salonu restorana "Mediteraneo" u Akva parku "Akvana". Organizatori revije, na kojoj je predstavljeno 12 renomiranih proizvođača iz BiH i regiona, su Agencija za modu i marketing "Primera Look" Banjaluka i Centar za edukaciju i rad sa djecom i omladinom "MIS" Banjaluka.

- Ovo je prikaz trenutnog stanja naše modne industrije, što znači da bismo mogli napraviti kreacije koje bi se nosile širom svijeta, kada bismo imali tržište za to. Ove godine na modnoj reviji učestvuju i naši prijatelji iz "Legenda" iz Subotice, kolekcija italijanske dječije odjeće "Orginal Marines" i "Alma ras", jedan od vodećih proizvođača veša - rekla je predsjednik Centra za edukaciju i rad sa djecom i omladinom "MIS" Sunčica Laguza.

U deset revijalnih izlazaka predstavljeno je preko 1.000 modela uključujući i bižuteriju, tašne i naočare. Publika je bila najviše oduševljena gracioznim vjenčanicama modnog salona "Vera vjenčanice" i neodoljivim malim manekenima koji su predstavili dječiju konfekciju "Orginal Marines Italija".

- Ovo je prva revija u okviru manifestacije, a biće predstavljene još dvije. "Dani mode Banjaluka" se tradicionalno organizuju petnaestu godinu zaredom i mi smo veoma ponosni na to - rekao je predsjednik Agencije za modu i marketing "Primera look" Milenko Lakić.

Na reviji su prikazani konfekcijski modeli modnih kuća "Carmen line ", "Sana linea" Kostajnica, "NBM" Kozarska Dubica, "Exlusive lingerie" Banjaluka, "Vera vjenčanice" Banjaluka, Dječija konfekcija "Orginal Marines Italija", "Alma ras" Olovo, "Taboo" Banjaluka, Butici "Sara" Banjaluka, Očna optika Banjaluka, "Baja Shoes" Derventa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana