Održana modna revija u Merkator centru

Glas Srpske
Održana modna revija u Merkator centru

"Merkator centar" u Banjaluci u petak uveče je organizovao modnu reviju kolekcije "Ljeto 2011", na kojoj su posjetiocima predstavili modele iz svoje ponude.

Među modnim markama čiji modeli su predstavljeni kupcima bile su "Modiana", "Tiffany", "Osray", "Todor", "Juventa", "Intersport", "Six", "Iana" i "Caprisa".

Poslije revije, koja je privukla veliki broj posjetilaca, "Merkator" je za svoje kupce upriličio "noćnu kupovinu" iz ponude trgovina "Merkator centra", sa popustom na određene artikle i do 50 odsto.

- "Merkator centar" je tokom dvije godine poslovanja po četvrti put organizovao multibrend modnu reviju. Noćni šoping, koji je donio 50 odsto popusta, privukao je mnoge kupce i možemo reći da su ova modna revija i akcija bili uspješni - istakla je Tatjana Raković, šef Službe za odnose s javnošću "Merkator centra" u Banjaluci.

Ona je istakla da je na modnoj reviji prvi put predstavljena kolekcija ljetnog tekstila iz ponude "Hipermarketa", u kojoj su se našli kupaći kostimi, peškiri i drugi modni dodaci, potrebni za odlazak na plažu.

- Tokom multibrend modne revije, koja je i ove godine realizovana u saradnji sa sarajevskom modnom agencijom "Abc models", prikazano je 128 modela iz 30 prodavnica koje posluju u ovom centru - istakla je Rakovićeva.

Tokom revije mali manekeni predstavili su modele za najmlađe, što je izazvalo posebnu pažnju publike.

Poseban ugođaj kupcima i posjetiocima pružio je i bend "Largo", koji je tokom večeri nastupao u "Santana" baru.

U periodu od 20 do 23 časa, koliko je trajala "noćna kupovina", kroz butike i "Hipermarket" ovog centra prošlo je preko hiljadu ljudi.

U bogatoj ponudi obuće i odjeće, snižene i prilagođene mogućnostima kupaca, svako je pronašao ponešto za sebe, a najveća gužva bila je u buticima robe namijenjene ženskoj populaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana