Odrina Patridž ima kupaći „za sva godišnja doba FOTO

Agencije
Odrina Patridž ima kupaći „za sva godišnja doba FOTO

Los Anđeles - Lijepa Odrina Patridž pronašla je adekvatan kupaći kostim za svaki mjesec 2013. godine, a zatim neke od fotografija na kojima demonstrira kako se nose nesebično podijelila sa javnošću u formi kalendara, prenose agencije.

Odlika svakog mjeseca u godini - neizdrživa vrelina!

Televizijska zvijezda, glumica i model Odrina Patridž odlučila je da obraduje svoje obožavaoce ne samo za Novu godinu, već cijelu 2013. godinu slikajući se za kalendar u tekstilno minimalističkom stilu.

Ljepotica je svaki mjesec u godini ilustrovala posebnim kupaćim kostimom.

Da je Patridžova u odličnoj formi, da se zaključiti i po jednom letimičnom pogledu na fotografije, jer ne postoji model kostima koji joj nije polaskao figuri.

Uprkos činjenici da je većina modela jednodjelna, ne može se reći da su skromni i zatvoreni.

Upadljivih boja, sa dodatkom metalnih kopči i lanaca, iako iz jednog dijela, kostimi su lukavo izrezani tako da otkrivaju skoro kao i bikini.

Okružena palmama i tropskim rastinjem, uvijek u blizini vodene površine ili nečega što reflektuje svjetlost na njeno vitko tijelo, Odrina diže temperaturu posmatrača i fotografijama koje u kalendaru prate hladnije mjesece.

Bivša učesnica rijaliti šou-programa The Hills, i glumica u poslednjem dijelu Mrak filma aktivna je i kao model, pa je zbog profesionalnih obaveza privatni život na čekanju.

- Kada ste u rijalitiju, konstantno ste okruženi kamerama. Toliko se koncentrišete da sve vrijeme dajete svoj maksimum, da gotovo uvijek veza ispašta - navela je Odrina.

Trenutno je u vezi sa biciklistom nastrojenom ka „Be-Em-Iks" modelima, Korijem Boanom, sa kojim se, upravo zbog karijere i pritiska, rastajala i mirila više puta tokom godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana