Odigrao posljednji meč na Vimbldonu, pa napravio dijete u restoranu: Beker progovorio o toj famoznoj noći

GS
Odigrao posljednji meč na Vimbldonu, pa napravio dijete u restoranu: Beker progovorio o toj famoznoj noći

Nekadašnji njemački teniser Boris Beker nalazi se u centru pažnje svjetskih medija zbog dokumentarnog filma o njemu koji je izašao u petak 7. aprila!

U dokumentarcu koji je podijeljen na dva dijela Beker priča i o saradnji sa Novakom Đokovićem, dok je poseban akcenat bačen i na to što je svojevremeno napravio dijete tokom seksa u zadnjoj prostoriji jednog londonskog restorana.
Bilo je to 1999. godine, nakon što je odigrao svoj posljednji meč na Vimbldonu. Trenutak intimnosti doveo je do toga da je dobio ćerku Anu.
- Želio sam da proslavim sa momcima to što sam odigrao posljednji meč na Vimbldonu. Slavili smo, popili par pića i naletio sam na Anđelu koju sam dvije nedjelje ranije upoznao u restoranu Nobu - rekao je Beker i dodao:

- Mnogo stvari je rečeno tokom svih ovih godina. Ne bih želio da ulazim u detalje, ali mogu da  vam kažem da smo otišli u zadnju sobu i ne, to nije bio orman. On je bio premali u Nobuu i bilo je nemoguće imati bilo kakvu fizičku aktivnost. Našli smo se, imali seks, a ja nisam imao nikakav broj ili kontakt s njom.

Prava priča desila se nekoliko mjeseci kasnije, kada je Beker dobio obavještenje da je Anđela trudna i da je on otac.
- Osam mjeseci kasnije stigao je faks. Sjećam se većine riječi koje su pisale: "Možda me se ne sjećate, naš posljednji susret bio je prije osam mjeseci, evo mog broja, pozivite me." Nisam mogao da vjerujem. Sljedeće sedmice sreo sam se sa Anđelom u Londonu. Mislim da sam iznajmio cijeli  sprat hotela. Ušla, je imala je veliki kaput na sebi, skinula ga je i vidio sam da je trudna. Objasnila mi je da sam ja otac djeteta.

Potvrdio je Nijemac da je tražio DNK test.

- Dobro. Ići ćemo kod lekara i napravićemo DNK test. Ako je beba moja, ja sam odgovoran za to i pobrinuću se za sve - rekao je Beker, uz napomenu da je ranije objavljeno da je Anu priznao 2001. godine.

Beker je prethodno imao dva sina sa suprugom koju je prevario sa Anđelom. Zatim je dobio još jednog poslije Ane, sa bivšom suprugom Šarli Kersenberg 2010. godine. Trenutno je u vezi sa atraktivnom Lili Monteiro, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana