Odbačena prijava protiv Severine da je fizički napala sestru

GS
Odbačena prijava protiv Severine da je fizički napala sestru

Prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom

- Severina Vučković je od Opštinskog državnog suda u Splitu dobila obavijest da je 5. juna 2023.g. odbačena kaznena prijava protiv nje, koju je podnijela njena sestra Marijana Popović u avgustu 2022. godine - poručila je advokatica Jasminka Biloš.

Uhapšena krajem avgusta prošle godine

- Kaznena prijava protiv Severine Vučković radi tjelesne povrede čl. 117.st.2. KZ-a odbačena je Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva od 5. juna 2023.g. Kir-DO- 784/2022 jer nakon završetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da bi Severina Vučković počinila prijavljeno kazneno djelo - stoji u saopćenju advokatice dalje.

Zagrebačka policija krajem avgusta prošle godine uhapsila je pjevačicu nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njenim privođenjem, a povod svemu bila je prepirka u splitskom domu majke poznate pjevačice.
Prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka.

Marijana se sama "bacakala"
Njih dvije su se navodno, prema sestri Marijani, žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

No, prema drugoj verziji priče, sestra Marijana lažno je prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih povreda. Kako prenose 24 sata, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj povrede.

Severina je, prema navodima, otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samopovrijedila.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru - objasnila je poslije majka pjevačice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana