Od tri najbogatije razvedene žene u Britaniji dvije su s Balkana

klix.ba
Od tri najbogatije razvedene žene u Britaniji dvije su s Balkana

Brak, ali i razvod, ponekad su više nego dobra investicija i način zarade. Udaj se bogato, razvedi još bogatije, tako danas razmišljaju neke žene, ali i muškarci.

Neke žene u Velikoj Britaniji, ali i u drugim zemljama, iz sudnice su nakon razvoda izašle "teže" za čak nekoliko stotina miliona evra.

Među tri najbogatije su i dvije žene poreklom s naših prostora. Na prvom mjestu je svakako Slavica Eklston koja se sa cifrom od 740 miliona funti našla na samom vrhu liste najbogatijih razvedenih žena magazina "Tajms" , prenosi "Dejli mejl".

Na drugom mjestu je Irina Malandina, koja se nakon razvoda od Romana Abramoviča obogatila za čitavih 155 miliona funti.

Na trećem mjestu je Dijana Sanela Dženkins iz Bosne i Hercegovine. Koja je u braku sa Rodžerom Dženkinsom bila 10 godina, a nakon razvoda je dobila pola njegovog bogatstva, odnosno 150 miliona funti. Bogati bankar i Bosanka su se razveli 2011. godine i svoj razvod su nazvali najsrećnijim ikada, a u medijima su navodili kako su se razišli u prijateljskoj atmosferi te da su i dalje u prijateljskim odnosima.

Na četvrtom mjestu je Galina Bešarova kojoj je brakorazvodna parnica od 45 sekundi donijela 100 miliona funti. Radi se o bivšoj supruzi Borisa Berezovskog, ruskog tajkuna koji je nedavno pronađen mrtav.

Na petom mjestu je Beverli Čerman, ali cifra koju je dobila iznosi "samo" 48 miliona funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana